Winkelcentrum De Loper behoort tot de 10 digitaal actiefste wijkwinkelcentra van Nederland

Winkelcentrum De Loper Vlaardingen

Winkelcentrum De Loper behoort tot de 10 digitaal actiefste wijkwinkelcentra van Nederland

Vlaardingen, 20-06-2024 – Winkelcentrum De Loper is benoemd tot een van de 10 digitaal actiefste wijkwinkelcentra van Nederland door Retailtrends. Deze erkenning onderstreept onze inzet en inspanningen op het gebied van digitale marketing en klantbetrokkenheid.

Digitale marketing is tegenwoordig essentieel voor het succes van winkelcentra, en dit geldt zeker ook voor wijkwinkelcentra. Onderzoeksbureau Strabo heeft de factoren onderzocht die bijdragen aan succesvolle digitale campagnes, en De Loper is trots om in de top 10 te staan.

Het succes van onze digitale campagnes komt door de betrokkenheid van onze ondernemers, de creatieve content en de gerichte communicatie met onze doelgroep. Deze combinatie zorgt ervoor dat we onze klanten steeds weer weten te verrassen en te betrekken.

Daniël, digital marketeer bij Webcare4all, zegt: “We blijven ons inzetten om onze digitale strategieën te verbeteren en onze klanten een optimale winkelervaring te bieden. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes.”

Voor meer informatie kun je het artikel lezen op de website van Retailtrends: https://retailtrends.nl/