Wapenaar Culinair in de spotlights!

Wapenaar Culinair

Wapenaar Culinair in de Spotlights!

Wapenaar Culinair is dé winkel voor mensen die bewust lekker willen eten. Als vol ambachtelijk bedrijf maken wij vlees, vleeswaren, maaltijden en salades voor ontbijt, lunch of diner. Met ons brede assortiment bieden we hoogwaardige producten voor iedereen die van heerlijk en verantwoord eten houdt.

Wapenaar Culinair is een begrip in Vlaardingen en omstreken. Al 65 jaar zijn wij een (h)echt en ambachtelijk familiebedrijf met twee filialen, een eigen worstmakerij en een productieruimte. Wij kiezen bewust voor scharrelvlees en zijn selectief met betrekking tot onze leveranciers. Waar komt het vlees vandaan? Onder welke omstandigheden worden de dieren grootgebracht? Welk voer krijgen ze? Wat is het verhaal achter het vlees? Wij gaan niet af op gelikte verkooppraatjes van een leverancier, maar bezoeken liever zelf de coöperaties en boeren die het vlees leveren. Zo kunnen wij met eigen ogen zien wat de voorgeschiedenis is van het stukje vlees dat uiteindelijk op jouw bord belandt.

In 2023 zijn onze winkels verbouwd om je nog beter te kunnen voorzien van gezonde en gemakkelijk te bereiden maaltijden. Naast de winkel verzorgen wij ook barbecuefeesten op locatie met onze foodtrucks, hebben we vijf internetshops, leveren we vleeswaren aan AH-Streeckgenoten, vers vlees aan de plaatselijke Jumbo en maaltijden aan de Cruise Terminal in Rotterdam.

Wapenaar Culinair is al 35 jaar gevestigd in winkelcentrum De Loper. We zijn trots op onze lange geschiedenis en de sterke band die we hebben opgebouwd met onze klanten in de regio. Bij Wapenaar Culinair De Loper staat een enthousiast team van slagers, koks, verkoopmedewerksters en scholieren voor je klaar. In totaal werken er 13 mensen in onze winkel om jou de beste service en producten te bieden.

Ons doel voor het komende jaar is het continue ontwikkelen van nieuwe en gezonde recepten en het verder uitbreiden van onze maaltijdverzorging. Wij hebben een prachtig beroep: van de mooiste grondstoffen maken wij de lekkerste producten. We zijn de hele dag fysiek bezig, wat ons gezond houdt, en hebben veel contact met zowel fijne collega’s als gezellige klanten die we zo goed mogelijk proberen te helpen.

Omdat Wapenaar Culinair deze maand in de spotlights staat, kun je een cadeaubon winnen ter waarde van €50,- die te besteden is in onze winkel. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kun je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Wapenaar Culinair op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.