Verkade Delicatessen in de spotlights!

Verkade-Delicatessen-web

Verkade Delicatessen in de spotlights!

Verkade Delicatessen in de spotlights!

Wij zijn een gezellige winkel met allemaal lekkere, bijzondere maar ook hele normale producten. Van truffel, foie gras, en champagne, tot jonge kaas, pinda’s en confituur. Allemaal van kleine producenten en met zorg en liefde bereid. Onze Noord-Hollandse en boerderij kazen krijgen de tijd om rustig te rijpen en dat proef je.

Naast de Noord-Hollandse kazen hebben we een groot assortiment ambachtelijk gemaakte boerenkazen. Allemaal natuurgerijpt. Onze “Vlaardingsche Ouwe” is al jaren een regelrechte hit.

Daarnaast hebben we het grootste assortiment buitenlandse kazen in de regio. Natuurlijk ontbreken de gedroogde worsten van Brandt & Levie niet naast een variëteit aan Italiaanse- en Spaanse hammen en salami’s. Voor onze notenbar worden alle noten door ons zelf, dagelijks vers gebrand en zijn dus ook rauw verkrijgbaar. Erg lekker en supergezond.

Mede door ons mooie assortiment port en wijn weten de mensen ons ook te vinden voor de borrel of een leuk cadeau. Wij pakken een cadeau graag en gratis voor u in. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook uw borrelplank.

Onze winkel bestaat al 35 jaar en in 2016 hebben wij de winkel overgenomen. In 2020 hebben we de winkel sfeervol verbouwd en de bestaande koelingen, verlichting en airco vervangen. Hierdoor kunnen we duurzamer en efficiënter ondernemen en zijn helemaal klaar voor de toekomst.

In onze mooie winkel werken wij met een klein team. Ons team bestaat uit Ellen & Fred van Hoof aangevuld met Debora, Alice, Louise en Jelle. Samen zorgen wij er voor dat de klant tevreden de deur uit loopt. Verder zijn wij continu bezig om nieuwe producten te ontdekken en te proeven om nog vele jaren DE winkel te zijn voor lekkere kazen en ambachtelijke producten.

Wij zien jullie graag bij ons in de winkel op winkelcentrum De Loper.

Omdat Verkade Delicatessen deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Verkade Delicatessen. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Volg Verkade Delicatessen op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen. Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.