Van Dijk Mannenmode in de spotlights!

Van Dijk Mannenmode - Vlaardingen De Loper

Van Dijk Mannenmode in de spotlights!

Dé Mannenmodezaak in de regio, Van Dijk Mannenmode, is het adres voor mannenmode in today’s traditionals. Of je nu op zoek bent naar business, smart casual, of casual kleding, Van Dijk Mannenmode biedt hoogwaardige, exclusieve collecties voor de veeleisende man van deze tijd.

Met schitterende merken als Paul&Shark, Stenströms, Scabal, Oscar Jacobson, Gant, Lacoste, Werner Christ, MMX, Hiltl en meer onderscheidt Van Dijk Mannenmode zich niet alleen in kwaliteit. Old school en vertrouwd is de service, persoonlijke benadering en aandacht alsook expertise van het vak. Hier word je niet als een klant, maar als een gast behandeld.

Buiten de reguliere openingstijden kun je afspraken maken voor maatwerk in pakken en colberts, of gewoon in een relaxte sfeer je nieuwe casual garderobe aanschaffen. Gestart in 1963 en verhuisd naar Vlaardingen-Holy in 1990, werd de winkel in 2000 voortgezet door Silvia en Martin van Dijk en recent in 2020 nog verbouwd om meer groei te realiseren.

Mede door de sterke concurrentiepositie van Winkel Centrum De Loper en de ruime keuze aan particuliere winkels en gratis parkeren, ziet Van Dijk Mannenmode een stijgende lijn. De winkel verwelkomt jou graag in hun fraai opgeknapte winkel als nieuwe ambassadeur van Van Dijk Mannenmode.

Omdat Van Dijk Mannenmode in de spotlights staat, kun je een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is in deze stijlvolle winkel. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kun je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Van Dijk Mannenmode op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.