Uw Versgemak in de spotlights!

Uw Versgemak Winkelcenrum De Loper Vlaardingen

Wij zijn Uw Versgemak, niet zomaar een groentezaak met een breed assortiment groenten en fruit maar echt een winkel waar het om de klant draait. Wij geven de klant aandacht en advies bij het kopen van de lekkerste groente en fruit. Ons assortiment is verser, smaakvoller, gezonder én gevarieerder.

Uw Versgemak zit al twintig jaar gevestigd op winkelcentrum De Loper. Wij hebben het erg naar ons zin en door de jaren heen hebben wij een mooi klantenbestand opgebouwd. Wij zorgen er ook voor dat elke klant met een goed gevoel de winkel verlaat.

Ons tem bestaat uit Marcel en Jeannette, de eigenaren, Gijs onze rechter- en linkerhand, Michelle de dochter van Marcel en Jeanette, Annet, zus en schoonzus, en niet te vergeten Jamy-Lee, Jasmijn en Evy.

Voor de komende jaren willen wij ons meer richten op het milieubewust ondernemen. Binnenkort krijgen wij dan ook twee energiezuinige toonbanken. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan het milieu.

Kom vooral langs bij ons in de winkel en ervaar ons heerlijke assortiment.

Omdat Uw Versgemak deze maand in de spotlights staat kunnen jullie, de klanten/volgers van winkelcentrum De Loper een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Uw Versgemak. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

De winnaar zal zaterdag 26 juni bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.