Thuis bij Serena in de spotlights!

Wij zijn Thuis bij Serena, een leuke woonwinkel in Vlaardingen. Wij verkopen uiteenlopende producten zoals kussens, geurartikelen en decoraties. Sinds 1 maart 2017 zitten wij gevestigd op winkelcentrum De Loper. Hiervoor hebben wij zes jaar twee winkels in Hendrik Ido Ambacht gehad en drie jaar een mooie winkel in Barendrecht.

Thuis bij Serena bestaat uit een superleuk en gezellig team. Wij helpen elkaar waar mogelijk is en hebben iedere dag lol. Ons team bestaat uit moeder Nelleke en dochter Serena. Verder bestaat het team uit drie vaste medewerkers, styliste Angelique, bloemist & parfumspecialiste Anita en onze van alles wat schoondochter/zus Sanne. Ons team bestaat ook niet te vergeten uit ons manusje van alles Ron, man en vader én Oma Joke.

Dagelijks staan wij altijd met een grote glimlach in de winkel. Wij genieten van het contact met de klanten en streven ernaar om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan. Klein of groot maakt niet uit. Wij zorgen altijd dat het leuk wordt ingepakt. Wij helpen iedereen van harte! Ons doel is dan ook om elke dag voor de klant er een feestje van te maken zodat ze met een goed gevoel en glimlach de winkel uit gaan.

Wij hebben een snelle winkel, dit houdt in dat wij elke week nieuwe artikelen hebben en dat dit ook snel wordt verkocht zodat wij elke keer de nieuwste artikelen hebben. Zelfs op afstand kunnen wij door middel van foto’s klanten adviseren over de inrichting van hun huis.

Veel is bij ons mogelijk dus kom gerust een keer langs, wij helpen u graag.

Omdat Thuis bij Serena deze maand in de spotlights staat kunnen jullie, de klanten/volgers van winkelcentrum De Loper een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is in de mooie woonwinkel Thuis bij Serena. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

De winnaar zal zaterdag 29 mei bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.