Team Kapper De Loper in de spotlights!

Team Kapsalon-De Loper-Webcare4all

Team Kapper De Loper in de spotlights!

Wij zijn Team Kappers Vlaardingen en zitten met veel plezier al ruim 20 jaar gevestigd in winkelcentrum De Loper. Recent is onze salon helemaal verbouwd. Hier zijn wij dan ook erg blij mee. Bij Team Kappers is iedereen welkom en vertrekt iedereen met een glimlach. Niet alleen omdat onze service zo mensgericht is of de sfeer in onze salons zo huiselijk, ongedwongen en gezellig maar vooral, omdat we weten dat een goede kappersbehandeling gewoon een heerlijk gevoel kan geven. We zijn er voor iedereen die goed geknipt en gekleurd wil worden in een ongedwongen sfeer.

Met ons team: Cindy, Lisanne, Myrthe en Luna zorgen wij ervoor dat onze klanten met een heerlijk gevoel naar huis gaan. Wij zijn nog opzoek naar nieuwe collega’s die ons gezellige team willen versterken, dus lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten stuur dan een berichtje.

Samen willen wij veel klanten blij maken in onze mooie salon. Mocht je nog niet eerder bij ons zijn geweest, aarzel niet op langs te lopen. Je bent altijd welkom! Wij werken sinds kort op afspraak zodat je niet lang hoeft te wachten. Een afspraak kan in onze winkel gemaakt worden maar uiteraard ook telefonisch of online.

Tot snel in onze nieuw salon!

Omdat Team Kappers in september in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Team Kappers in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Team Kappers Vlaardingen De Loper op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen. Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan.