’t Hart Optiek in de spotlights!

’t Hart Optiek in de spotlights!

Wij zijn ’t Hart Optiek en sinds 2008 onder onze huidige naam gevestigd in winkelcentrum De Loper. In 2008 hebben wij het stokje overgenomen van de heer Van der Meer die al sinds begin 1990 gevestigd zat in winkelcentrum De Loper. Wij hebben een duidelijk visie: goed zien is de basis van een rijk en ontspannen leven. Onze missie die hieruit volgt is dan ook onze klanten optimale oogzorg geven die volledig aansluit bij hun persoonlijkheid, levensstijl en wensen. We doen dit vanuit een grote passie en liefde voor ons vak als team met de klant, want samen bereiken we veel meer.

Ons team bestaat uit acht personen. Ondanks dat wij niet allemaal tegelijk in de winkel aanwezig zijn voelt het toch als één team. Het team bestaat uit opticiens Mariëlle, Martine, Sanne, Lisa en Melissa. Sanne is ook nog leerling Contactlensspecialist. Barjan is optometrist en Thierry is zowel functioneel oogspecialist als opticien en contactlensspecialist. Marjon is onze officemanager en zorgt voor het reilen en zeilen achter de schermen. Verder is Marjon ook vaak in de winkel te zien. Dagelijks staan wij met drie tot vier specialisten voor onze klanten klaar.

Verder heeft onze winkel onlangs weer een flinke metamorfose ondergaan. Het meest in het oog springend is de gerealiseerde derde onderzoeksruimte. Deze ruimte staat boordevol met de nieuwste apparatuur en is bedoeld om de optometrieafdeling verder uit te bouwen. We kunnen nu nog meer klanten helpen met uiteenlopende oog gerelateerde problemen. Niet alleen ouderen (droge ogen, staar, macula degeneratie, hoge oogdruk/glaucoom) maar juist ook kinderen in verband met toenemende bijziendheid, een wereldwijd probleem. We werken zoveel mogelijk preventief, door voorlichting en tips, maar als een hulpmiddel nodig blijkt kunnen wij de specifieke producten ook leveren.

Daarnaast hebben we natuurlijk prachtige brillen. Onderscheidend in kleur en door materiaal gebruik. Geen 13 in een dozijn dus. Op dit moment hebben wij ook een leuke actie lopen. Bij aanschaf van een complete bril, krijg je nu een tweede bril voor de helft van de prijs. Geen actiebril met actieglazen, maar dezelfde kwaliteit.

Wij hopen jullie snel te zien bij ons in de winkel, want : kijken doe je met je ogen, zien met ’t Hart.

Omdat ’t Hart Optiek  deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij ’t Hart Optiek in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg t Hart Optiek op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen. Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan.