Sunlounge in de spotlights!

Sunlounge De Loper Vlaardinghen

Sunlounge in de spotlights!

Wij zijn Sunlounge Vlaardingen en zitten al bijna 15 jaar in winkelcentrum De Loper gevestigd.

Sunlounge is een zonnestudio waar wij service en hygiëne erg belangrijk vinden. Wij bieden goede uitleg, persoonlijk advies op maat en altijd een gezellig praatje. Daarnaast verkopen wij cosmetica die je kan gebruiken tijdens de zonnessessie, kleding en accessoires zoals oorbellen, tassen en zonnebrillen. Onze collectie wisselt continu zodat wij de leukste items kunnen bieden.

Iedereen heeft zonlicht nodig en door gebruik te maken van onze zonnebanken (kan al vanaf 12 minuten) kan je genieten an de warmte, krijg je een mooi kleurtje en maak je vitamine D aan wat weer goed is voor je weerstand. Bij Sunlounge gebruiken wij een van de beste zonnebankmerken, namelijk Ergoline, waaronder de nieuwste Ergoline Lightvision voor het mooiste resultaat.

Naast onze vestiging in Vlaardingen hebben wij ook een zonnestudio in Rotterdam. In Vlaardingen Bestaat ons team uit vier meiden en wij zelf Chantal en Jacques van Dijk. Wij weten alles van de zon en helpen je daar graag bij! Loop gerust binnen, afspraak is niet nodig en wij staan zeven dagen per week voor jullie klaar.

Omdat Sunlounge Vlaardingen in februari in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Sunlounge in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Sunlounge Vlaardingen op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.