Reflections of Nature in de spotlights

Reflections of Nature team

Reflections of Nature in de spotlights

Wij zijn Reflections of Nature, een sfeervolle bloemenwinkel met alle service die je van een goede bloemist mag verwachten. Naast een natuurlijk geslaagd boeket, eventueel als geheel met een mooie bijpassende vaas uit de collectie, verzorgen wij ook bloemwerk voor speciale gelegenheden en bloemabonnementen. Een winkel om gewoon eens gezellig binnen te lopen.

Onze winkel bestaat in december twee jaar maar de bloemenkraam, die elke vrijdag en zaterdag op het plein van winkelcentrum de Loper staat, is inmiddels al zo’n dertig jaar een begrip in Vlaardingen en is voor veel tevreden klanten het adres voor een vers bloemetje.

Inmiddels alweer een aantal jaren is Reflections of Nature superieur in zijden bloemen. Deze passie is ontstaan vanuit onze liefde voor bloemen, welke prachtig zijn maar niet altijd praktisch. Begonnen voor de zakelijke opdrachtgevers maar voor de particuliere klant maken wij zeker geen uitzondering. Heb je zelf een mooie vaas of een pot die je dierbaar is, neem ‘m mee!

Ons enthousiaste team bestaat uit bloemisten en een interieurstyliste. Elke dag staan wij klaar om de mooiste boeketten te maken en ondersteunen wij elkaar bij grote projecten. Met onze onderlinge kennis gaan wij voor het beste resultaat.

Wist je dat Reflections of Nature een eigen website heeft en door het hele land bezorgd? Bestel voor 14.00 uur exclusief en online op www.reflectionsofnature.nl een door jou gekozen boeket, dan wordt het op water en luxe verpakt dezelfde dag nog bezorgd.

Omdat Reflections of Nature deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Reflections of Nature. Wie wil dat nou niet?! ?

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Mooi Reflections of Nature op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind november bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.