Pauwmans in de spotlights!

Pauwmans - Winkelcentrum De Loper

Pauwmans in de spotlights!

Hallo, wij zijn Pauwmans en zitten sinds 1 november 2022 gevestigd in winkelcentrum De Loper.

Wij, Nick en Richelle de Pauw en Yvette en Nik Hermans, hebben sinds twee jaar een mobiele koffietruck waarmee we ieder weekend in de Broekpolder staan en in de zomermaanden op feesten en partijen. Dit smaakte naar meer waardoor we een jaar geleden besloten op zoek te gaan naar een plek om een koffiezaak te openen. Deze hebben we gevonden op De Loper en sinds kort zijn we dan ook geopend. We werken met z’n vieren in de koffiezaak. Nick en Nik volledig en Richelle en Yvette springen bij op de drukke momenten.

In onze koffiezaak hebben wij een sfeervolle, huiselijke en laagdrempelige sfeer gecreëerd waarbij wij proberen onze gasten zich thuis te laten voelen. Waar kan maken wij dan ook graag een praatje. Aan de kinderen hebben wij ook gedacht. Er is een speelkeuken, een deel van de menukaart is voor de ‘Pauwmini’s’ en terwijl de kids wachten op hun tosti of hotdog kunnen ze lekker kleuren of spelen.

Komend jaar willen wij deze vliegende start graag voortzetten. Wij zijn erg goed en enthousiast ontvangen de eerste weken en dit willen wij graag voortzetten. Daarnaast is het ons doel om in het voorjaar een gezellig terras neer te zetten zodat de gasten ook lekker buiten kunnen genieten van al ons lekkers.

Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Iedereen is welkom voor een heerlijk bakje koffie met vers gebak, een lunch of borrel. Hopelijk tot snel!

Omdat Pauwmans in december in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Pauwmans in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Jumbo Wuijts op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.