Mooi Parfumerie Vlaardingen in de spotlights

Mooi Parfumerie Vlaardingen in de spotlights

Wij zijn Mooi Parfumerie Vlaardingen en zitten sinds september 2008 gevestigd op winkelcentrum De Loper. Ruim dertien jaar later zijn wij nog steeds een goedlopende parfumerie met veel vaste klanten. Wij geven de klant het gevoel van thuiskomen, bieden deskundigheid en gastvrijheid. Verder staan wij voor lokaal ondernemerschap en draait het bij ons in de winkel om luxe en persoonlijke aandacht.

In onze winkel verkopen wij onder andere mooie, luxe merken zoals Chanel, Christian Dior, Sisley en YSL. Tevens kunt u bij ons terecht voor de heerlijke producten van Rituals.

Als beauty advisors van Mooi delen wij graag onze passie en kennis van het cosmetica vak. Laat je onderdompelen door onze specialisten in onze heerlijke beautysalon waar wij werken met Clarins en Sisley. Ben jij een bruidje of wil je een feest make-up dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Wij waarderen jou om wie je bent en geven je altijd een eerlijk advies.

Wij zien je graag in onze parfumerie.

Omdat MOOI Parfumerie deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij MOOI. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Mooi Parfumerie Vlaardingen op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind augustus bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.