Meesterbakker Voskamp in de spotlights!

Meesterbakker Voskamp in de spotlights!

Meesterbakker Voskamp in de spotlights!

Sinds 2014 is onze gezellige winkel in winkelcentrum De Loper geopend. Toen wij in 2014 de winkel overnamen hebben wij gelijk de gehele winkel verbouwd en opnieuw ingericht met een schitterend interieur, mooie gebakpresentatie, broodrekken voor ons ruime assortiment en twee ovens waar we al onze appelflappen, saucijzenbroodjes en nog meer lekkers in kunnen bakken.

Wij beschikken inmiddels over 19 winkels, waaronder dus ook een in winkelcentrum De Loper. Desondanks maken wij ons brood en banket nog altijd dagvers! ’s Morgens vroeg beginnen onze broodbakkers met het maken van het deeg, waarna al onze broodsoorten worden gebakken, in kratten worden gelegd en worden klaargezet voor vervoer naar onze winkels. Ook ons gebak is dan inmiddels vers gemaakt en klaargezet. Onze chauffeurs brengen al dat lekkers vervolgens naar onze winkels, waar onze winkeldames en -heren de winkel kunnen vullen voordat de eerste klanten binnenkomen. Rond de middag maken onze chauffeurs nog een rondje langs de winkels om waar nodig extra brood en gebak te brengen.

Ook worden veel producten in onze winkels gebakken; zoals kaasstengels, croissants, natuurdesembroodjes, appelflappen en -kanjers, boterkoek en diverse hartige snacks. Dit zorgt voor krakend verse producten én voor een heerlijke geur in de winkel.

Goede producten vragen om goede ingrediënten. Wij zijn daarom kritisch als het gaat om grondstoffen en maken alleen gebruik van de beste ingrediënten, zoals echte roomboter, zuiver amandelspijs en eersteklas fruit.

Ons gezellige team in onze winkel in winkelcentrum De Loper bestaat uit winkeldames en heren die zowel dagelijks werken als enkele dagen per week of alleen op zaterdag. Hierdoor hebben wij een divers team. Allen staan wij met veel enthousiasme klaar voor onze trouwe klantenkring.

Onze klanten komen bij ons terug vanwege de kwaliteit van onze producten, maar ook vanwege de gezelligheid in onze winkels. Deze gezelligheid wordt natuurlijk vooral gecreëerd door onze betrokken winkeldames en -heren, maar we doen ook altijd ons best om leuke acties voor klanten te bedenken.

Er staat een leuke actie gepland voor eind mei/begin juni en achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan een leuke actie voor in het najaar! De details hiervan houden we natuurlijk nog even geheim…

Elk jaar start begin mei het aardbeienseizoen in onze banketbakkerij. We trappen traditiegetrouw af met ons razend populaire aardbeientaartje: een spijsbodem met luchtige Zwitserse room en daarop verse Hollandse aardbeien. Daarnaast maken onze banketbakkers ander heerlijk aardbeiengebak. Van aardbeienschelpen en -sleetjes tot aardbeienschnittes en van Zomerkoninkjes tot (vegan) bolgebakjes.

Daarnaast hebben wij elke donderdag Brooddag in onze winkel De Loper. Die dag krijgt de klant het derde (goedkoopste) brood gratis. Al onze grootbroden (waaronder ook ons Low carb brood) doen mee in deze actie. Onze desembroden vallen buiten deze aanbieding. Alle info en voorwaarden over onze Brooddag-aanbieding is te lezen op onze website.

Wij hopen graag onze bestaande en nieuwe klanten dagelijks blij te maken met ons heerlijke brood en banket. Tot snel bij ons in de winkel!

Omdat Meesterbakker Voskamp in april in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Voskamp in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Meesterbakker Voskamp op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.