Jumbo Wuijts in de spotlights!

Jumbo De Loper Vlaardingen

Jumbo Wuijts in de spotlights!

Jumbo Wuijts is sinds 12 maart 2005 gevestigd aan De Loper in Vlaardingen. Daarvoor was de winkel te vinden onder de namen C1000, Super de Boer, Super en Gruma. Sinds 2005 ben ik, Hans Wuijts, eigenaar van deze winkel en heb dus al 3 formules meegemaakt.

Jumbo Wuijts onderscheidt zich door het feit dat de klant bij ons op 1 staat. De 7 zekerheden zijn garanties die wij de klant geven op bijvoorbeeld Prijs (euro’s goedkoper), Service en assortiment. De 7-zekerheden zijn: euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor ál uw boodschappen, vers is ook écht vers, vlot winkelen (4e in de rij!), niet tevreden? Geld terug en tot slot staan uw wensen centraal

Om de klant ook écht centraal te stellen is veel opleiding en training nodig. Wij besteden daarom veel tijd en geld aan onze mensen door de zowel online als fysiek te trainen. Als je bij Jumbo Wuijts wilt werken, dan moet je ambitieus zijn en bereid zijn om jezelf te ontwikkelen.

Bij Jumbo Wuijts hebben wij ongeveer 190 collega’s die 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor de klant klaar staan. Samen zorgen wij dat de klant onze 7-zekerheden kan ervaren. Ons team bestaat uit Marcel de bedrijfsleider en teamleiders Rachel en Anna. Zij sturen op hun beurt de specialisten Karin (Brood), Annemarie (Vleeswaren en Kaas), Theo (AGF) en Nick (Proces) aan. Anna is verantwoordelijk voor de goederenverwerking en Rachel voor de Kassa. Ikzelf ben dagelijks aanwezig vanaf 08:00 uur en houd mijzelf bezig met het coachen van mijn kader, de toekomstplannen van Jumbo en met de veiligheid op ons winkelcentrum.

Onze doel voor dit jaar is om de winkel intern te gaan verbouwen en wel op zo’n manier dat wij fors gaan verduurzamen. De huidige tijden, maar ook corona laten nog maar eens zien hoezeer dat nodig is. Wij gaan over op een compleet nieuw koelsysteem dat 70% zuiniger is dan het huidige systeem, compleet LED verlichting, isolatie van dak, muren en vloer, luchtventilatiesysteem en alternatieve energiebronnen.

Verder zal de winkel gaan beschikken over een zelf afrekenplein, een verskeuken, een uitgebreide bakkerij en een zeer uitgebreid vers-assortiment. De servicebalie in zijn huidige vorm zal gaan verdwijnen en er komt daardoor veel meer ruimte voor bloemen en ook voor service.

Een exacte datum is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar dat gaat geen jaar meer duren. Ondanks dat er meerdere geruchten zijn over het openen van een nieuw pand in de Westwijk staat dit voorlopig nog niet op de planning en ligt de focus op de nieuwe Jumbo Wuijts binnen de bestaande muren.

Kom zeker bij ons langs. Wij zijn geopend van 07:00 tot 21:00 uur op maandag t/m zaterdag en op zondag van 09:00 tot 18:00 uur.

Omdat Jumbo Wuijts in september in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij de Jumbo in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Jumbo Wuijts op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen. Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan.