Ina van ’t Hoog Juwelier in de spotlights

Foto Ina van 't Hoog Juwelier web

Ina van ’t Hoog Juwelier in de spotlights

Wij zijn Ina van ’t Hoog Juweliers en onze winkel is sinds 1994 gevestigd op de Loper 52, in het overdekte gedeelte.

In onze winkel vind je bekende horlogemerken waaronder Seiko, Hugo Boss en Tommy Hilfiger. In de sieraden hebben wij onder andere de bekende merken Monzario, Blush, Tisento en Zinzi. Uniek is dat wij de complete Buddha to Buddha collectie op voorraad hebben. Wij bieden onze klant dan ook een groot aanbod.

Ook hebben we een schitterende collectie sieraden met briljant waaronder prachtige aanzoekringen. Zowel in wit als in geelgoud. Tevens vind je bij ons trouwringen van het bekende Nederlandse merk Aller Spanninga in geel- en witgoud, Zilver en in Titanium. De trouwringen kunnen helemaal aangepast worden naar wens.

Wij hebben ook de bijzondere collectie van See You Memorial. Deze stijlvolle gedenksieraden, kunnen gevuld worden waaronder met as, haren of moedermelk. Ook kunnen in de sieraden vingerafdrukken verwerkt worden. De sieraden van See You zijn er zowel in witgoud als is geelgoud.

Ons vakkundig team, met heel veel passie voor ons vak adviseert je graag.

Voor reparaties en het ontwerpen of veranderen van je sieraden hebben wij 2 goudsmeden. Ook voor reparaties en onderhoud van horloges inclusief de Zwitserse Top-merken hebben wij een gecertificeerd horlogemaker. Mede hierdoor garanderen wij kwaliteit aan al onze klanten. En voor het inzetten van een horloge batterij kan je zelfs bij ons wachten.

Wij hebben prachtige etalages waar je de mooiste sieraden en horloges vindt maar loopt gerust even bij ons binnen. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van je keuze.

Omdat Ina van ’t Hoog Juwelier deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Ina van ’t Hoog Juwelier. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Ina van ’t Hoog Juwelier op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.