Hunkemöller De Loper in de Spotlights!

Hunkemöller de loper vlaardingen

Hunkemöller De Loper in de Spotlights!

Welkom bij Hunkemöller in winkelcentrum De Loper, waar elke vrouw zich bijzonder voelt dankzij onze prachtige collectie lingerie. Al sinds de opening van het winkelcentrum bieden we met trots onze service op deze locatie. Met een team van 5 enthousiaste dames staan we klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien.

Bij Hunkemöller onderscheiden we ons door de vriendelijke en gespecialiseerde service van onze verkoopsters. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse basics, elegante setjes of iets voor een speciale gelegenheid, je vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Onze producten, van lingerie tot sportkleding, zijn in huis ontworpen en worden uitvoerig getest om te zorgen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Als de winkelier in de spotlights van deze maand, hebben we iets leuks voor jou! Maak kans op een Hunkemöller cadeaubon ter waarde van €50,- te besteden in onze winkel in winkelcentrum De Loper.

Hoe maak je kans?
1. Like de spotlight-post over Hunkemöller op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper.
2. Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of Facebook.
3. Volg Hunkemöller De Loper op Instagram of Facebook.

Aan het einde van de maand maken we de winnaar bekend. Doe mee en laat je verleiden door de wereld van Hunkemöller in De Loper!