Holland & Barrettin de Spotlights!

Holland en Barrett

Holland & Barrett in de Spotlights!

Ontdek de kracht van de natuur bij Holland & Barrett, dé specialist in natuurlijke gezondheid en al meer dan 150 jaar een vertrouwde naam op de Europese markt. Met winkels in diverse landen, waaronder Nederland, België, Engeland en ver daarbuiten, is Holland & Barrett de grootste en oudste health retailer van Europa. En met 200 winkels in Nederland zijn we altijd dichtbij!

Wat maakt Holland & Barrett uniek? Onze toewijding aan de kracht van de natuur. Veel van onze producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, ontworpen om zowel je innerlijke gezondheid als je uiterlijke schoonheid te ondersteunen. Onze medewerkers, die een schat aan kennis bezitten over deze ingrediënten, staan klaar om hun expertise te delen en je te voorzien van persoonlijk advies dat aansluit bij jouw unieke behoeften.

Onze teams, bestaande uit ongeveer 5 medewerkers per winkel, zijn het hart van onze service. Of ze nu al jaren bij ons zijn of net zijn begonnen, iedereen is gedreven om deel uit te maken van ‘de leukste familie van Nederland’. Dankzij onze interne opleidingen zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding.

Hoewel we niet precies weten hoe lang we al een plekje hebben op De Loper, is één ding zeker: we zijn er om te blijven en te groeien. Ons doel voor het komende jaar? Een vast, nieuw en stralend team vormen dat elke dag klaarstaat om jou te verwelkomen met een glimlach en iets lekkers om te proeven.

Loop gerust eens binnen bij Holland & Barrett op De Loper voor meer informatie, advies of gewoon voor een gezellig praatje. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te helpen je gezond en stralend te voelen, van binnen en van buiten!

Omdat Holland & Barrett in de spotlights staat, maak je deze maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,- te besteden in deze unieke winkel. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kun je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Holland & Barrett op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.