GoHealth Clubs in de spotlights!

gohealth club vlaardingen

GoHealth Clubs in de spotlights!

Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige sportschool waar je aan de hand van een 35 minuten durend circuit aan je gezondheid kunt werken. Onze coaches begeleiden en motiveren je om jouw persoonlijke doelen te bereiken in een ontspannende en gezellige omgeving.

GoHealth Clubs bestaat dit jaar vijf jaar. Wij zitten dan ook al vijf jaar met veel plezier onder andere gevestigd in winkelcentrum De Loper. Het team is een gezellige mix van mannelijke en vrouwelijke coaches van verschillende leeftijden. (v.l.n.r.) Rutger, Sanne, Anja, Sten, Christa, Cor, Roos en Mike.

Bij onze club hebben we een zeer persoonlijke aanpak en monitoren we je trainingsplan continu om te zorgen dat je optimaal traint. Daarnaast maken we gebruik van apparatuur die automatisch wordt ingesteld, zodat je altijd veilig en foutloos traint.

Dit jaar zullen wij ons zeker weer inzetten om onze huidige en nieuwe sporters te motiveren en plezier te houden in het sporten. Dus wil jij werken aan een gezondere leefstijl, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Wij helpen je graag! Loop gerust eens langs voor een eerste kennismaking.

Omdat GoHealth Clubs deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij GoHealth Club Vlaardingen in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg GoHealth Club Vlaardingen op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen. Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan.