Etos Kroes in de Spotlights!

Etos Kroes in de Spotlights Winkelcentrum de Loper Vlaardingen

Etos Kroes in de Spotlights!

Welkom bij Etos Kroes in winkelcentrum De Loper, waar zorg en schoonheid samenkomen in een unieke winkelervaring. Al 27 jaar gevestigd op De Loper 14 in Vlaardingen, staat ons deskundige team voor je klaar. Ontmoet onze 9 enthousiaste medewerkers, vrouwen met passie voor het vak, variërend van 16 tot 63 jaar oud.

Bij Etos Kroes onderscheiden we ons met persoonlijke aandacht en deskundig advies. Of het nu gaat om zelfzorg geneesmiddelen, vitamines, of verzorgingsproducten, wij helpen je graag. En met de feestdagen in aantocht, vind je bij ons de perfecte cadeaus, zoals heerlijke parfums en exclusieve merken als Janzen en IL Bucato di Adele – altijd met zorg voor jou ingepakt.

Onze ambitie voor het komende jaar is om onze kennis en expertise verder uit te breiden. Tessa, gespecialiseerd in visagie, en Susanne, in de leer over supplementen en vitamines, zijn slechts enkele voorbeelden van hoe we ons blijven ontwikkelen. Wij volgen regelmatig trainingen om jou van het beste advies te voorzien.

Omdat Etos Kroes deze maand in de spotlights staat, maak je kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,- te besteden in onze winkel.

Wil je deze cadeaubon winnen? Volg dan deze stappen:

1. Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper.
2. Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of Facebook.
3. Volg Etos Kroes op Instagram of Facebook.

Aan het einde van de maand maken we de winnaar bekend via onze kanalen. Doe mee en ontdek de wereld van Etos Kroes!