Dikkenberg Mode in de spotlights!

Dikkenberg Mode in de spotlights!

Wij zijn Dikkeberg Mode, een damesmode winkel met vestigingen in Berkel en Rodenrijs, de Lier, een CECIL Store in Naaldwijk en een winkel in winkelcentrum De Loper. Al 51 jaar zijn wij in Vlaardingen gevestigd. Eerst in de Holierhoek en al 35 jaar in De Loper. Bij ons in de winkel geven wij onze klanten persoonlijke aandacht en helpen wij bij het vinden van een outfit die bij je past.

Bij Dikkenberg mode combineer je dit voorjaar moeiteloos sportief en elegant tot een perfecte, stijlvolle look. De comfortabele pasvormen van de merken van Dikkenberg zijn beroemd in de omgeving van Vlaardingen. Wij bieden je sportieve kleding, uitdagende stoffen en mooie prints.  Maar natuurlijk ook leuke shirts en blouses waar je helemaal hebberig van wordt. En dan hebben we het nog niet eens over de broeken van bijvoorbeeld  RED BUTTON en onze mooie collectie jassen. Met de mode van Dikkenberg kun je eindeloos combineren en in onze collectie vindt je beslist wat je  zoekt.

Vind je het moeilijk om zelf de juiste combinatie te vinden. Onze enthousiaste medewerksters helpen je graag.  En zo ga je door te combineren met onze merken in de combi naar huis die alleen perfect bij jou past!

Omdat Dikkenberg Mode in juni in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Dikkenberg Mode in winkelcentrum De Loper. Wie wil dat nou niet?! 🤩

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Dikkenberg Mode op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.