Culinaire Slagerij Wapenaar spotlights

Wij zijn Culinaire Slagerij Wapenaar, een begrip in Vlaardingen en omstreken. Al zestig jaar zijn wij een (h)echt en ambachtelijk familiebedrijf met drie filialen, een eigen worstmakerij en een productieruimte. Waaronder een mooi filiaal op winkelcentrum De Loper in Vlaardingen.

Wij onderscheiden ons van andere door onze eigen worstenmakerij. De meeste vleeswaren en worstsoorten worden zelf door ons gemaakt in de worstenmakerij. Hierbij maken wij gebruik van het (h)eerlijkste scharrelvlees. Edwin Wapenaar heeft in 2017 de titel Meesterworstmaker in ontvangst mogen nemen. Verder hebben wij al vele andere onderscheidingen mogen ontvangen. Zo zijn wij sinds 2014 een driesterren Slager. In Nederland zijn er slechts zeven slagers die deze drie sterrenstatus hebben behaald. Wapenaar werkt met de beste producten en medewerkers. Arno Wapenaar draagt dan ook met trots de titel Meesterslager sinds 2005. Om hieraan te voldoen moet de winkel aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen. Dagelijks zorgen wij ervoor dat deze normen behaald worden. Ons personeel is hierbij erg belangrijk. Het hechte team op De Loper bestaat uit twaalf medewerk(st)ers slagers, een kok, verkoopsters en scholieren. Samen zorgen wij voor vakmanschap en service.

Sinds zestig jaar is Culinaire Slagerij Wapenaar al een begrip. Naast ons filiaal op De Loper. Hebben wij een filiaal op de Van Hogendorplaan en op de Beckmansingel in Vlaardingen. Sinds 1984 zijn wij op winkelcentrum De Loper gevestigd, in 1990 verhuisde wij naar onze huidige winkel in het nieuwe gedeelte van De Loper en in 2010 is de winkel grondig verbouwd waardoor er een complete metamorfose heeft plaatsgevonden.

Ons doel is om steeds met heel veel plezier de lekkerste vleesgerechten te mogen verzorgen voor onze gasten. Ook willen wij continue op zoek gaan naar nieuwe specialiteiten en veel eigengemaakte producten die ook landelijk via het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn verkocht worden verkopen.

Afgelopen jaar was een druk jaar in de winkel. Mensen zijn steeds bewuster bezig met goed en lekker eten. Voeding en gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Wij doen ons best om vleesproducten met een goede herkomst ambachtelijk te bereiden voor onze gasten.

Deze zomer hopen wij (ondanks corona) veel klanten blij te mogen maken met onze Foodtruck service. Wij bieden de lekkerste gerechten voor uw gasten zodat u onbezorgd kan genieten. Neem vooral bij interesse contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden. Voor het (h)eerlijkste barbecue vlees kunnen jullie natuurlijk ook bij ons terecht.

Omdat Culinaire Slagerij Wapenaar deze maand in de spotlights staat kunnen jullie, de klanten/volgers van winkelcentrum De Loper een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Wapenaar. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Culinaire Slagerij Wapenaar op Instagram of op Facebook

De winnaar zal eind juli bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.