Colins Slijterij en Wijnwinkel in de Spotlights!

Colins Slijterij en Wijnwinkel

Colins Slijterij en Wijnwinkel in de Spotlights!

Een paradijs voor de fijnproever, dat is Colins Slijterij en Wijnwinkel in winkelcentrum De Loper. Of je nu op zoek bent naar een exclusieve fles wijn, een lokaal biertje of deskundig advies, bij Colin Schrama ben je aan het juiste adres.

Persoonlijke service en expertise staan centraal. Colin helpt je graag bij het vinden van de perfecte fles voor iedere gelegenheid en geeft deskundig advies over wijn-spijscombinaties of het kiezen van het juiste geschenk.

Wil je je smaakpapillen écht op de proef stellen? Houd dan de website en sociale media in de gaten voor de regelmatig georganiseerde wijnproeverijen. Hier kun je in een gezellige sfeer meer leren over verschillende druivensoorten, smaakprofielen en wijn-spijs combinaties.

Naast een uitgebreid assortiment van nationale en internationale dranken, biedt de winkel ook lokale specialiteiten. Van het geliefde Vulcaanbier en Schelvispekel tot Bruidstranen. En dan is er nog ‘Het Lopertje’, een exclusieve vanillelikeur die een eerbetoon is aan winkelcentrum De Loper.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de gloednieuwe website: https://colins-slijterij.nl om alvast een indruk te krijgen van ons aanbod en de laatste nieuwtjes.

Omdat Colins Slijterij en Wijnwinkel in de spotlights staat, maak je deze maand kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,- te besteden in deze unieke winkel. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kun je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Colins Slijterij en Wijnwinkel op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.