Chobon in de spotlights

Team Chobon De Loper Vlaardingen

Chobon in de spotlights

Wij zijn chocolaterie & Bonbonnerie  Chobon, een winkel met een grote diversiteit van ambachtelijke chocolade & bonbons, chocolade geschenken, nougat en amandelmarsepein. Wij zijn al 27 jaar gevestigd op winkelcentrum De Loper met onze mooie winkel en maken zo al heel wat jaren mensen blij met onze producten.

Wij bieden onze klanten het gehele jaar door voor elke gelegenheid een cadeau. Voor elk seizoen en feestdag hebben wij een passend geschenk en thema. Van Valentijn naar Pasen, moeder- en vaderdag, een cadeau voor de meester of juf en natuurlijk chocolade en bonbons in het teken van de herfst, Sinterklaas of Kerst. De aandacht, de zorg en liefde voor de producten én de klanten staan dan ook bij ons centraal. Wij bieden onze klanten een groot assortiment waarbij wij alles tot een mooi cadeau verpakken.

Ons team zorgt er voor dat wij de klant en onszelf blijven verrassen in smaken en soorten chocolade & bonbons, met mooie verpakkingen en leuke geschenken voor elke gelegenheid. Kom zeker in de decembermaand bij ons langs in de winkel om het perfecte en lekkerste cadeau te kopen voor een ander of heerlijk voor jezelf.

Omdat Chobon deze maand in de spotlights staat kunnen jullie een cadeaubon winnen ter waarde van € 50,- die te besteden is bij Chobon. Wie wil dat nou niet?! ?

Hoe kan je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Chobon op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind december bekend worden gemaakt via onze kanalen.

Elke maand zal er een andere winkel in de spotlights staan. Houdt dus vooral onze social media pagina’s in de gaten voor al het leuks dat gaat komen.