Verzorging

BeautyX 

BeautyX is verrassend, bij ons staat de klant centraal. Onze klanten voelen zich verrast door het unieke aanbod, de ruimte, open-to-sell gemak en ervaart de gehele winkelbeleving als een verrassing. Van bezoek tot aankoop wordt de consument door de beauty advisors verrast met vrijblijvend advies en luxe samples BeautyX is vertrouwd.

openingstijden

Maandag 13:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

contact informatie

De Loper 12
3136 CN Vlaardingen

  010-4749157
vlaardingen@da-beautyx.nl

Meer informatie

Bij beautyX geven we om de persoonlijke relatie. De winkelomgeving, de sfeer die er heerst wordt door de consument in de meest ideale situatie omschreven als veilig, bekend, eigen, sympathiek en gezellig. Door de persoonlijke benadering, oprechte advies en betrokkenheid wordt het consumentenvertrouwen versterkt.

Dag in dag uit wordt dit bevestigd, wij doen wat wij zeggen en wij hechten waarde aan persoonlijk klantcontact, door goede zakenrelaties aan te gaan met (nieuwe) ondernemers, leveranciers, klanten en ons personeel. BeautyX is vakkundig doordat de communicatie bij het persoonlijk advies op maat is ervaart de klant dit als professioneel. Dit wijst uit naar dat het personeel bij beautyX op de hoogte is van de meest recente trends en ontwikkelingen. De overtuigingskracht komt over als zelfverzekerd, krachtig, helder en echt.

Onze beauty advisors worden goed getraind en meegenomen in de nieuwste producten en merken die op dit moment uw aandacht verdienen. BeautyX is verleidelijk door te geloven in beleven in plaats van verkopen. We uiten ons graag door te mogen zeggen ‘’wij zijn verleidelijk’’, door de unieke assortiment en mooie merken dat afgestemd is op de hedendaagse klant. Maar ook omdat we goed zijn in het opbouwen van langdurige klantrelaties en waarde hechten aan persoonlijke benadering en binding.