supermarkt

JUMBO WUIJTS

Jumbo Wuijts is de goedkoopste supermarkt in Vlaardingen en garandeert dat middels zijn Laagste Prijs Garantie. Vindt u elders een product goedkoper, dan krijgt u het van ons gratis en wij passen de prijs aan!

Ook kenmerken wij ons door het grootste assortiment, dat online wel kan oplopen tot bijna 40.000 producten! Maar het meest bekend staan wij om onze beste service en lokale betrokkenheid. Tot snel bij Jumbo Wuijts!

openingstijden

Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 21:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 21:00
Zaterdag 07:00 – 21:00
Zondag 09:00 – 18:00

contact informatie

De Loper 2
3136 CN Vlaardingen

  010-4744707
hans.wuijts@jumbo.com

Meer informatie

Al meer dan 15 jaar is Jumbo Wuijts een begrip op Winkelcentrum De Loper
De Jumbo formule blijkt een schot in de roos voor veel Vlaardingers en Schiedammers. De beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs is een unieke combinatie.

De winkel kenmerkt zich door een goed opgeleid team van vaste medewerkers, waardoor er voor u als consument een duidelijk stuk van herkenning is en u zich snel thuis zult voelen.
U hoeft bij ons nooit lang te wachten door onze garantie van 4e in de rij, kassa erbij. Maar ook beschikt onze moderne winkel over zelfscan, waarmee u nog sneller kunt afrekenen. Een service die wij onlangs weer hebben uitgebreid omdat steeds meer mensen deze manier van boodschappen doen als geweldig ervaren!
Naast onze winkel hebben wij ook een zeer uitgebreide website www.jumbo.com waar u altijd zeer actuele informatie vindt over lekker en verantwoord eten en drinken. Uiteraard kunt u direct via deze website boodschappen bestellen, zowel zakelijk als particulier.

U heeft Jumbo Wuijts ongetwijfeld gezien tijdens diverse activiteiten in Vlaardingen. Van Verkeersexamen, Haring & Bier Wandeltocht, Avond4Daagse en Dode Hoek Training, tot de intocht van Sinterklaas en de Seniorenshows aan toe. Daarnaast ondersteunen wij veel kleine lokale initiatieven en maken wij ons sterk voor gezonde voeding en leefstijl, samen met onze partners.

Jumbo Wuijts is meer dan een supermarkt. Jumbo Wuijts is een betrouwbare partner gebleken op lokaal gebied zoals de Waterpoort, de lokale politiek, de winkeliersvereniging, de buurtpreventie, de kinderboerderij et cetera.
Bij de gemeente staan wij ook bekend om onze leidende rol bij het nemen van maatregelen in de Covid-19 crisis.

Jumbo Wuijts werkt, samen met de gemeente Vlaardingen, hard aan uitbreiding van onze winkel. Dat is nodig, want vele consumenten hebben voor ons gekozen, waardoor onze winkel toe is aan een ruime uitbreiding. Daarnaast zal dan ook de parkeergelegenheid sterk vergroot worden.
Met deze nieuwbouw denken wij de mooie Jumbo-formule nog beter tot zijn recht te laten komen met nóg meer assortiment, ruime gangpaden, self-check-outs en natuurlijk onze Laagste Prijs Garantie!