Mode

’t Hart Optiek & Optometrie

’t Hart Optiek & Optometrie is een familiebedrijf met een duidelijk onderscheid tussen oogzorg (optometrie) en oogmode. Onze slogan is: kijken doe je met de ogen, zien met t Hart.

Zoekt u een nieuwe bril of twijfelt u over de gezondheid van uw ogen? Bij ’t Hart Optiek & Optometrie werken we recht vanuit het hart. Bij ’t Hart Optiek & Optometrie gaan deskundigheid en de modernste technieken hand in hand met de passie voor (uw) ogen.

openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 – 17:00
Woensdag 09:30 – 17:00
Donderdag 09:30 – 17:00
Vrijdag 09:30 – 17:00
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

contact informatie

De Loper 68
3137 DD Vlaardingen

  010-4743903
info@thartoptiek.nl

Meer informatie

We leren u graag kennen en staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u met de best mogelijke oogoplossing de winkel uitstapt. Of dat nu gaat om een mooie nieuwe bril, contactlenzen, oogzorg of optometrie. U treft bij ons een team waarbij iedereen een belangrijke rol speelt. Een team dat van elkaar leert en zich samen ontwikkelt. Elkaar helpt als het nodig is.

Ieder klantcontact vinden we belangrijk en we zijn bereid een stapje extra te doen. Het gaat ons om informeren en innoveren. Informeren omdat de gemiddelde consument weinig weet van alle mogelijkheden binnen de optiek. Zowel qua oogmetingen als qua producten. Innoveren omdat stilstand achteruitgang betekent. We beschikken over professionele meetruimtes met zeer geavanceerde apparatuur en veel privacy.

Hier wordt in alle rust een professionele oogmeting of oogonderzoek bij u afgenomen. Kortom, bij ons krijgt u alle aandacht. Wij zeggen dan ook: Kijken doe je met de ogen, zien met ’t Hart.