Skincare by Nikki in de spotlights!

Skincare by Nikki - Winkelcentrum De Loper Vlaardingen

Skincare by Nikki in de Spotlights!

Skincare by Nikki is dé schoonheidssalon en (medisch) pedicure in winkelcentrum De Loper. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende schoonheidsbehandeling of een oplossing voor voet- en huidproblemen, bij Skincare by Nikki ben je aan het juiste adres. Met ons toegewijde team bieden wij hoogwaardige behandelingen voor iedereen die zich goed wil voelen en er stralend uit wil zien.

Bij Skincare by Nikki staan persoonlijk contact en aandacht voorop. We nemen de tijd om naar onze klanten te luisteren en hen de beste zorg en advies te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel schoonheid als medische pedicure, waardoor we een breed scala aan behandelingen kunnen aanbieden. Bovendien zijn we altijd up-to-date met de nieuwste trends en technieken op het gebied van schoonheid- en voetverzorging. In onze salon gebruiken we uitsluitend kwalitatieve producten die maximaal resultaat geven bij elke behandeling.

Nikki is in 2017 begonnen met de salon en heeft sinds januari 2023 haar deuren geopend in winkelcentrum De Loper. Na jarenlang voor Nnatas te hebben gewerkt, heeft Nikki de salon overgenomen en een nieuwe naam gegeven.

Ons team bestaat uit drie enthousiaste specialisten: Nikki, Jennifer en Soraya. Samen zorgen wij ervoor dat elke klant zich welkom en ontspannen voelt in onze salon. Wij bieden niet alleen uitstekende behandelingen, maar ook een persoonlijke benadering die zorgt voor een unieke en aangename ervaring.

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke zorg en advies te bieden. We blijven ons continu ontwikkelen en scholen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in onze branche. Bij Skincare by Nikki kun je terecht voor professioneel productadvies en behandelingen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke behoeften.

Omdat Skincare by Nikki deze maand in de spotlights staat, kun je een cadeaubon winnen ter waarde van €50,- die te besteden is in onze winkel. Wie wil dat nou niet?!

Hoe kun je deze cadeaubon winnen?

  • Like deze post op Instagram & Facebook van winkelcentrum De Loper
  • Volg winkelcentrum De Loper op Instagram of op Facebook
  • Volg Skincare by Nikki op Instagram of Facebook

De winnaar zal eind deze maand bekend worden gemaakt via onze kanalen.